Elanikud hädas kiiresti täituva taarakonteineriga (2)

Elanikud hädas kiiresti täituva taarakonteineriga

Foto: Egon Ligi

Kuressaares Kihelkonna maanteel asuva kortermaja elanikud on hädas kähku täis saava klaastaarakonteineriga, kuna taarat ei ole kuhugi panna. Samas kinnitati Kudjape jäätmejaamast, et konteinerit tühjendati jaanuari algul.

Saarte Häälega ühendust võtnud majaelaniku sõnul ei ole klaastaarakonteinerit pärast aastavahetuse pidustusi tühjendatud. “Kogun taarat rõdule kottidesse,” ütles majaelanik, kes oma sõnul jälgib iga päev, millal konteiner tühjaks tehakse, kuid seni tulutult. Tema kinnitusel viib juba osa majaelanikke pudeleid lihtsalt konteineri kõrvale.

Prügimees OÜ klienditelefonilt vastati, et klaastaarakonteinereid elamute juures tühjendatakse kaks korda kuus ning seega on ka selle maja juures asuv konteiner jaanuari alguses tühjaks tehtud. Klienditeenindaja kinnitas, et kaks korda kuus tühjendatakse klaastaarakonteinereid seetõttu, et nii on taaskasutuskeskus tellinud ja maksnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)