Uus pood pakub varuosi nii autodele kui ka mootorratastele (7)

Uus pood pakub varuosi nii autodele kui ka mootorratastele

ÜHED KÜSITUMAD OSAD: Olaf Koore sõnul on varuosadest paljuküsitud kaup näiteks stabilisaatori kont ja õõtsapuks. “Neid läheb siis päris palju juba,” tunnistas kaupluse omanik.
Foto: Egon Ligi

Kuressaare kesklinnas Tallinna tänav 21 avas eile uksed uus kauplus Auto 5, kust saab abi iga auto- ja mootorrattaomanik, kel sõiduriistal mõni jupp väljavahetamist vajab.

OÜ Autoviis omanik ja poe juhataja Olaf Koor seisab ühtlasi ka müüjana kaupluses leti taga ning kinnitab, et leiab kindlasti lahenduse iga kliendi murele, kes tuleb oma auto või mootorratta asjus temalt nõu küsima. Esimese lahtiolekupäeva lõunaks olid kaupluse omaniku kinnitusel juba ka esimesed kliendid läbi astunud ning esimesed tellimusedki olid sisse antud. Ka selle aja jooksul, mil Saarte Hääl kauplusega tutvust tegi, astus poe uksest sisse mitu uudistajat.

Varuosade valik on Auto 5-s lai ning sellest annavad kinnitust ka ridamisi asetsevad laiad riiulid, millel kaup kenasti välja sätitud. “Praegu on valikus levinumad asjad olemas,” kinnitas Olaf Koor. Juhul kui poes vajalikku varuosa ei leidu, saab selle Koore kinnitusel otsekohe tellida. Poe omaniku sõnul on sel puhul enamjaolt nõnda, et juba järgmisel päeval peaks vajalik jupp kaupluses olemas olema, et soovija saaks selle välja osta.

Samas kinnitas Koor, et kindlasti on tal kavas poes leiduvat sortimenti lähemal ajal täiendada. “Siin hakkab üks täiendamine pihta küll. Mida kevade poole, seda rohkem mootorrattaosi tuleb juurde tellida,” prognoosis ta ja lisas, et mootorratta varuosi praegu kaupluses kohapeal veel polegi, kuid tellida on neid siiski juba võimalik.

Olaf Koore sõnul ongi just mootorrataste varuosade olemasolu ja juurdetellimise võimalus kaupluse üks suuri plusse. “Meil on lai valik igatahes,” nentis ta. Lisaks varuosadele võib Auto 5 kauplusest endale ka õhksoojuspumba osta, mis toa praegusel kesktalvel mõnusalt sooja hoiab.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 162 korda, sh täna 1)