Juhtkiri: Oma MM, aga miks ka mitte!

Kui esmapilgul võiks austraallaste tuunikala loopimise võistluse liigitada sarja “Maailma veidrused”, siis veidigi mõeldes on siiski tegemist ühe lihtsa ja meeldejääva asjaga, mis kindlasti toob maakera teisel poolel asuvale Port Lincolni linnale rohkem tulu, kui seda esmapilgul arvatagi osatakse. Nii et veidruste klassi asemel tõstaks ettevõtmise hoopiski geniaalsuste klassi.

Kui siit edasi mõelda, siis oleks ehk paras aeg ka meil siin saarel pead kokku panna ning käia välja midagi enneolematut ja -kuulmatut. Kohe sellist, mille pärast tasuks näiteks korra aastas isegi Austraaliast siia sõita ning milles saaks korraldada esmapilgul küll veidrana näiva MM-i. Aga millega meid seostataks veel hiljemgi ja millest räägitaks lapselastele, et vaat kui ma seal Saaremaal võistlesin, siis olin jaapanlastest küll parem, aga sellel Kanada sellil oli minust lihtsalt rohkem õnne.

Mõelgem sellele, kallid kaasmaalased! Mere- ja ooperipäevade, külasimmanite ning õllefestivaliga saavad ju uhkustada ka teised maad. Ehk oleks siiski midagigi, mida mujal ei ole? Noh, selline tõeline “kiiksuga” asi…

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)