Orissaare otsib noorsootööspetsialisti (27)

Orissaare vallavalitsus kuulutas välja konkursi, leidmaks valda kultuuri- ja noorsootööspetsialisti. “Kuna noorsootöö korraldus on üks kohaliku omavalitsuse põhiülesannetest ja Orissaare vallas puudub täna veel avatud noortekeskus, siis see vajadus sundiski mõtlema uuele ametikohale,” ütles Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär.

Ta lisas, et kandideerima on oodatud eelkõige positiivse ellusuhtumisega, noori mõistvad, avatud suhtumisega, energilised suhtlemis- ja esinemisoskusega ambitsioonikad inimesed, kellel on piisavad teadmised nii kultuuri- kui ka noorsootööst.

“Kultuuritöö on lisana sisse viidud, kuna vajadus sellise töötaja järele tekkiski eelkõige kultuurimajas, sest täna peab kultuurimaja juhataja tegelema nii haldusküsimustega kultuurimajas kui ka kultuuriküsimustega kogu vallas ning ühele inimesele on see väga suur koormus, et nõuda temalt veel ürituste korraldamist väljaspool kultuurimaja,” selgitas vallavanem, kelle sõnul on tegemist täiesti uue töökohaga, millist varem ei ole Orissaares olnud.

Töö põhieesmärk on kaasa aidata kultuuri-, noorsootöö ja vaba aja veetmise süsteemi väljatöötamisele, edasiarendamisele ja elluviimisele vallas, koordineerida kultuuri- ja noorteasutuste tööd vastavalt seadustele ja teistele õigusaktidele ning käivitada avatud noortekeskus. Kandidaadil peab olema vähemalt noorsootööalane eriharidus, ta peab valdama eesti keelt kõrgtasemel, inglise keelt vähemalt kesktasemel jne. Avalduste esitamise tähtaeg on 31. jaanuar.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)