Kuressaare osaleb Põhjamaade suurimal turismimessil

20.–23. jaanuarini toimub Soomes Helsingi messikeskuses Põhjamaade suurim rahvusvaheline turismimess Matka 2011, kus koostöös Ventspilsi ja Talsi esindajatega tutvustab end ka Kuressaare.

Kuressaare osaleb messil Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi projekti “Üks puhkus – kaks riiki” raames. Kuressaare turismiinfokeskus (TIK) jagab 12 ruutmeetri suurust messipinda Ventspilsi ja Talsi esindajatega.

TIK-i juhataja Karmen Paju sõnul valmisid messiks spetsiaalsed soomekeelsed turismitrükised, mis tutvustavad puhkuse veetmise võimalusi Kuressaares ja Saaremaal. “Messiboks paikneb Saaremaa ja Hiiumaa turismiettevõtjate kõrval, seega suurendatakse koostöös sünergiat ja loodetakse paremat lõpptulemust,” lausus Paju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)