Sirje Kereme ja Maidu Variku töö sai esikoha

Lõppenud kaheksanda ajaloo- ja ühiskonnaõpetuse alaste metoodiliste materjalide võistlusel õpetajatele pälvis ühiskonnaõpetuses esikoha Kuressaare gümnaasiumi õpetajate Sirje Kereme ja Maidu Variku töö “Rahvusvaheliste projektide lõimumine ühiskonnaõpetuses,” teatas projektijuht Riina Voltri.

Maidu Varik, kes on varemgi säärastel võistlustel edukalt esinenud ning kelle koostatud ühiskonnaõpetuse töövihiku järgi õpivad lapsed ka tema koolis, ütles Saar-te Häälele, et tegemist on materjaliga, mis kokku pandud Kuressaare gümnaasiumi kogemustest teha rahvusvahelist koostööd. Variku sõnul pannakse kõik konkursitööd CD-le ning koolides saavad õpetajad neid edaspidi kasutada oma igapäevatöös.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)