Kolm valda plaanivad ühiseid kokkusaamisi (5)

Kolm naabervalda, Muhu, Orissaare ja Pöide, plaanivad heanaaberlike suhete eesmärgil alustada ühiste kokkusaamistega. Mõeldud on korraga nii volikogude kui ka vallavalitsuste ühisüritusi.

“Usun sügavalt inimeste ühistegevusest tekkivasse sünergiasse. Ehteestlaslik on omaette nokitseda, valju häält teha siis, kui midagi hästi välja tuleb ja asjad maha vaikida, kui välja ei tulnud,” põhjendas mõtte algataja, Muhu volikogu esimees Jaana Palu.

Idee ise tekkis Palu sõnul õhust. “Meil on väga toredad inimesed volikogus koos, kellega sooviks aega veeta ka istungitevälisel ajal. Aga aktiivsetel inimestel on kalduvus üleni aktiivne olla, nad on väga hõivatud ja sobivat aega väga raske leida ja nii tuleb vähem rahvast kokku. On rahvast vähem, jääb ka emotsiooni ja informatsiooni vähemaks,” selgitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)