Sotsid avasid Kuressaares pesapaiga (30)

Sotsid avasid Kuressaares pesapaiga

Foto: Egon Ligi

“Üle aastate on meil pesapaik,” märkis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Saaremaa piirkonna juht Jaanis Prii eile Kuressaares, kus avati SDE büroo. Prii lootis, et inimesed leiavad Lossi 9 asuvad ruumid üles ja tulevad sinna ka uute mõtetega.

Büroo avamisel viibinud SDE juht Sven Mikser tõdes, et Saaremaa büroo avamine on tõhus edasiminek. Tema sõnul on siinne valimisringkond üks keerulisemaid. Mikseri sõnul on Saare-, Lääne- ja Hiiumaa koht, kust sotsid eelmistel valmistel mandaati ei saanud. Seetõttu on ka siin pandud trumbid sotsidega ühinenud rahvaliitlaste peale.

Siiski uskus Mikser, et sotside juba alanud valimiskampaania suudab konkurentidega sammu pidada. Lisaks Kajar Lemberile (valab pildil šampanjat) on siinses valimisringkonnas saarlastest esindatud ka Raimu Aardam ja Hannes Hanso.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)