Rikutud auto omanik kutsub põgenejate vastu võitlema (15)

Rikutud auto omanik kutsub põgenejate vastu võitlema

Foto: Erakogu

Oma autol kraapimisjäljed avastanud autojuht kutsub inimesi üles teavitama juhtidest, kes kusagil parklas teise autole otsa sõidavad, selle rikuvad ning seejärel sündmuskohalt põgenevad.

“Eesmärk oleks teha nende elu raskeks,” ütles Saarte Häälele Koit Voojärv, kes eile hommikul garaažist autot võttes tuvastas, et selle esistange on kraabitud ja tulepesurit ei ole enam. Voojärv teadis, kus tema auto eelmisel päeval parkis, kuid ei teadnud, kes kahjustuse tekitas. Voojärve sõnul läheb temal auto remontimine maksma tuhandeid kroone, samas kui inimene, kes selle rikkus, oleks pääsenud vaid paarsada krooni kõrgema kindlustusmaksega.

Kutsub inimesi üles

Seega otsustas ta kutsuda ajalehe kaudu üles inimesi, kellel on sarnane olukord juhtunud, pildistama rikutud autosid. Samuti soovitas ta kõikidel neil, kes juhtuvad parklas midagi kahtlast märkama, politseid sellest teavitada.
“Kui sina näed, kuidas keegi rüüstab kaasliikleja autot ja pärast seda lihtsalt lahkub sündmuskohalt – anna politseile teada,” soovitab Koit Voojärv, lisades, et samuti tuleks teavitada politseid, kui keegi rammib oma autouksega kõrvalparkiva sõiduki külgi.

Voojärv lisas, et kui keegi leiab aga oma auto kriimustatuna, siis võiks pildi ikka teha ja saata ajalehte, ehk keegi nägi, kes selle auto kõrval seisis.
“Igapäeva praktikas teeme ühes kalendrikuus 2–3 autot korda kaskokindlustuse abiga, kuid on ju ka teisi firmasid, kes seda teevad,” selgitas ise autoremonditöökoda pidav Voojärv, lisades, et samas jääb kahjukannatajal tasuda ka omavastutus, mille suurus on 128–192 eurot.

“Hoolimatust meie ümber on liiga palju, järgmisel hetkel võime ju ise olla abivajajad,” märkis Voojärv. Kui keegi nägi Kuressaare haigla juures seisnud sinise Mazda rüüstamist, võtke ühendust aadressil saartehaal@saartehaal.ee või telefonil 45 30 200. Samadel kontaktidel võivad inimesed saata pilte kriimustatud autodest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 197 korda, sh täna 1)