Õpetajate palkade alammäärad tänavu ei muutu

Haridus- ja teadusminister Tõnis Lukas ning Eesti haridustöötajate liidu esimees Sven Rondik allkirjastasid eile lepingu, mis paneb paika munitsipaalkoolide pedagoogide palkade tänavused alammäärad, mis võrreldes läinud aastaga ei muutu.

Vastavalt atesteerimisel omistatud ametijärkudele on õpetajate noorempedagoogi palga alammäär 608,18 eurot (9516 krooni), pedagoogil 644,04 eurot (10.077 krooni), vanempedagoogil 736,07 eurot (11.517 krooni) ja pedagoog-metoodikul 888,88 eurot (13.908 krooni), teatas haridus- ja teadusministeeriumi pressiesindaja

BNS-ile. Pedagoogide palgamäärad põhinevad möödunud aasta 13. augusti valitsuse määrusel ja jäävad seega samaks. “Pedagoogide palkade alammäärad jäävad küll eelmise aasta tasemele, kuid alanud aastal on kohalikel omavalitsustel võimalik pedagoogide palkade kujundamisel rohkem kaasa rääkida,” ütles Lukas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)