Lugeja kiri: Ka endale antud lubadust tuleb pidada! (8)

Kusagil kesksuvel solvusin tõsiselt Maxima kaupluse peale, kus vaatamata grillribi väljareklaamitud soodushinnale müüdi seda hulga kallimalt. Kuna nägin, et letis kleebiti pakendile peale teine hind, kui hinnasildil oli, andsin paki müüjale tagasi, tulin poest ära ja tõotasin Maximasse oma jalga enam mitte tõsta.

Kuni eelmise laupäeva ehk 8. jaanuarini. Parklas oli parasjagu ruumi ja keerasin poe ette. Ostsin kaubad ära, kassas sain väga meeldiva teenindamise osaliseks. Kassapidaja Virve rõõmus naeratus ja head uusaastasoovid kaasas, algas kojusõit. Muljed meeldivast teenindamisest kestsid täpselt nii kaua, kuni hakkasin ostetut kodus külmikusse panema.

Kilesse pakitud sealihatükki lahti harutades tungis ninna parajalt mõrkjas hais. Uskuge või mitte, see liha haises roiskumise järele. Üle viie euro oli kadunud nagu musta auku. Niipalju kasu sellest haisvast jupist siiski sai, et riputasin selle tihastele välja, nemad nokivad seda suure mõnuga. Ega kaeble Maximast ostetud kauba üle.

Ma ei taha taas kuulda Maxima pressiesindaja ülbel toonil ütlemist, et tarbija oleks pidanud kohe poodi tagasi pöörduma, mitte meediasse. Aga kulla Maxima pood, ostjad ei ole mingid inspektorid, kes peavad kogu kauba üle nuusutama või maitsma. Ostja peab usaldama seda, et kaup, mis letis on, vastab ka elementaarsetele nõuetele.

Nüüd ma tõesti enam Maximasse ei lähe. Isegi mitte seda viit eurot koos sentidega tagasi nõudma. Ja soovitan soojalt kõigile, kui vähegi võimalik, ostke oma kaubad mujalt ja hoidke Maximast eemale.

Toivo Vaik

Kommenteerib AS-i Maxima avalike suhete juht Erkki Erilaid: Vabandame kliendi ees. Siiski on väga kahju, et inimene ei pöördunud kauplusse. Kuna tarnija pakendis kaupu kontrollime me pisteliselt, siis on tarbijate info riknenud kaubast meile väga oluline. Palume tarbijatel pöörduda kauba riknemise kahtluse korral alati kauplusse, kus ostjale raha tagastatakse, ja lisaks sellele saame kontrollida kaubapartii kvaliteeti ja vajadusel kogu partii tarnijale tagastada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)