Juhtkiri: Krevera – kindel kvaliteet

On asju, tegemisi ja inimesi, milleta-kelleta ei kujutaks meie armast kodusaart ette. Kui juttu tuleb kooliteatritest, assotsieerub nii mõnegi jaoks meist kooliteater ennekõike Saaremaa ühisgümnaasiumi Kreveraga.

On ju tegemist kindla kaubamärgiga, mis on oma 20-aastase eksistentsi jooksul pakkunud eneseleidmise ja -teostamise võimalusi paljudele noortele ning süstinud teatripisikut nii tegijatesse kui ka vaatajatesse.

On öeldud, et asjad kipuvad siis hästi välja tulema, kui neid tehakse pühendumise, hoole ja armastusega. Krevera puhul need märksõnad kehtivad. Tahame loota, et Krevera-nimeline kooslus püsib veel kaua ja kannab edasi kõiki neid väärtusi, milleks ta kunagi loodi. On ju meil lisaks tulevaste Velvo Välide, Ott Aardamite ja Lee Treide kõrvale vaja ka neid, kes lihtsalt teatrit armastavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)