Helisevad Saaremaa orelid tulid taas kalendrina

Helisevad Saaremaa orelid tulid taas kalendrina

KALENDER KUTSUB KONTSERTIDELE: Tiit Kiik, Vaike Kiik, Kerstin Tomson, Nadia Kurem, Laura Linnaks, Mati Palm ja Piret Aidulo on Saaremaale tulekuks juba valmistunud.
Foto: Egon Ligi

Saarte Hääl ja Kadi raadio said meeldiva üllatuse osaliseks, kui koos uusaastatervitusega saabus toimetusse Tallinnas postitatud maksiümbrikus kalender “Helisevad Saaremaa Orelid 2011”. Klassikalise muusika festivali kalender oli uusaastatervitus festivali sponsorilt Remmelga disainibüroolt.

Eeloleval suvel on kavas neli kontserti: 6. juulil Mustjala kirikus, järgnevatel päevadel Valjala, Karja ja Kaarma kirikus. Kõik kontserdid algavad õhtul kell kaheksa. Korraldajaks on MTÜ Helisevad Orelid. Kalendris on ka festivali programm ja esinejate fotod.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)