Tänak sõidab Fordiga MM-sarjas

Tänak sõidab Fordiga MM-sarjas

Foto: Raul Vinni

Soome ajalehe Iltasanomat andmetel on saarlasest rallisõitja sõlminud lepingu Fordi tehase tiimiga ning teeb sellega kaasa kõik S2000 MM-sarja etapid. Saarlane ise lükkas postimees.ee vahendusel soomlaste avaldatud kuulujutu ümber ja kinnitas, et osaleb küll MM-sarjas, kuid kindlasti mitte Fordi tehase tiimiga.

“Algaval hooajal sõidan MM-Motospordi tiimis SWRC-sarjas Fordiga. Teeme seda täiesti omal käel,” kinnitas Tänak Postimehele. “Võimalik, et minu lepingu osas mingid jutud tiirlevad, kuid MM-Motospordil on Fordi tehase tiimiga lihtsalt head suhted, meil on siin ju mitu Fordi. Näiteks Georg Gross sõidab ju Focus WRC-ga.”

Tänak osales Ford Fiesta S2000 autoga ka möödunudaastasel Saaremaa rallil, kus saavutas sellega N-rühma võidu. Sama masinat presenteeriti Tänaku autona ka aasta lõpus Kuressaare spordikeskuses toimunud näitusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)