Saaremaa aasta ettevõtja nominendid selgunud

Saaremaa ettevõtjate liidu (SEL), sihtasutuse Saaremaa Arenduskeskus, ajalehe Saarte Hääl ja raadio Kadi välja kuulutatud konkursi “Saaremaa ettevõtja 2010” võitja tehakse teatavaks sel reedel.

SEL-i juhatuse esimehe Robert Pajussaare sõnul on teist aastat järjest toimuval konkursil nominente tänavu kaheksa: Trelleborg Industrial Products OÜ, Baltic Workboats AS, Sandla Puit OÜ, Luksusjaht AS, AS-i Tallinna Lennujaam Kuressaare lennujaam, AS Saarte Liinid, AS Saaremaa Laevakompanii ja OÜ Väinamere Liinid.

Sandla Puidu tugevus on Robert Pajussaare sõnul see, et oma ettevõtmist on läinud aastal tublisti laiendatud. “Sandla Puit on kiiresti ja hästi arenenud, seega näeme temas suurt potentsiaali,” kinnitas Pajussaar. Trelleborg viis aga oma investeeringud lõpule, pea kahekordistas oma tootmismahtu ja lõi samas ka hulgaliselt uusi töökohti.

Ka mullune võitjafirma Baltic Workboats AS on taas tänavuste nominentide seas. “Nemad on samuti väga suure investeeringu teinud, laiendanud tootmist ja parandanud oma võimalusi heade tehingute tegemiseks,” märkis SEL-i juht.

Ka Luksusjaht AS on Pajussaare sõnul ääretult tubli ettevõte, mis on maakonnas korjanud palju tiitleid ja mida on toodud esile kui kiiresti arenevat ettevõtet. Lennujaam on aga nominentide seas seetõttu, et lõpuks ometi on Saaremaal loodud korralik õhuvärav, mis vastab nõutud tingimustele.

Saarte Liinid on aga paigutanud suure raha sadamate kordategemisse ning Väinamere Liinid on teinud suure töö sadamates tehniliste lahenduste väljatöötamisel. “Laevakompanii on aga jätkuvalt nominentide seas seepärast, et on alustanud suurt projekti seoses laevade tarnega. Tänu uutele laevadele on meie sadamate võrgustik just selline, nagu ta nüüd on,” tunnustas Pajussaar ka Saaremaa Laevakompaniid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)