Korvpallis alustasid edukalt ehitusfirmad (9)

Korvpallis alustasid edukalt ehitusfirmad

Foto: Raul Vinni

Nädalavahetusel alanud maakonna meistrivõistlustel korvpallis lahkusid võitjatena väljakult vaid Saare Erek ja Tesman. Üle 15 aasta maakonna meistrivõistlustel Ereki nime kandnud meeskond võitis esmalt eelmise aasta hõbedameeskonna BC Gildi 88 : 56 ja pühapäeval ka eelmise aasta meistrit Vesset tulemusega 77 : 66.

 Kui esimeses kohtumises sai liiga uustulnuk pärast BC Gildi põhimängija Mart Kõrgessaare vigastust kerge võidu, siis Vesse noored poisid hakkasid vanematele korralikult vastu ning hoidsid pinget üleval kogu mängu jooksul. Fotol püüavad Saare Ereki mängija Taavi Ilmjärve viset takistada Enriko Laanemäe (keskel) ja Mihkel Kõbin.

Tesman oli parem Orissaare Rockist 72 : 67 ja BC KäSast 89 : 72. Kahe nädala pärast toimuvatel järgmistel kohtumistel tuleb “ehitajatel” minna juba teineteise vastu. Teistes kohtumistes võitis KäSa Pihtlat 92 : 82, Pihtla omakorda aga BC Gildi 84 : 67.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)