Lumesahad said poodidest otsa

Mitmest suuremast Kuressaare poest olid eile otsa lõppenud eeslükatavad lumesahad ja ka lumelabidad on otsakorral. Paljude kaupmeeste sõnul ei ole neid võimalik isegi kusagilt juurde tellida.

“Olen kõik poed läbi käinud ja igalt poolt on labidad otsa saanud,” rääkis koduõues lumme uppuv majaomanik Saarte Häälele, lisades, et ei ole isegi teada, millal võiks labidad taas müüki tulla. “Tavalisi lumelabidaid veel on,” teatati Kuressaare K-rauta kauplusest optimistlikult. Samas lisas müüja, et laiemad lumesahad on kõik juba otsas.

“Meil on lootus järgmisel nädalal lumelabidaid saada,” öeldi Agrovaru kauplusest, lisades, et praegu on tõesti kõik otsas. Kuressaare Bauhofi kauplusse oli just eile hommikul tulnud väiksemaid lumelabidaid, mis aga kohe ära osteti. Saarte Hääle andmetel on labidate defitsiit poodides tinginud väidetavalt ka selle, et mõne inimese õue jäänud labidas on lihtsalt ära varastatud. Politsei esindaja kinnitas aga, et neile lumelabidate vargustest teada antud ei ole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)