Krimi

Näppaja rüseles turvatöötajaga
Neljapäeval kella 17 ajal tekkis Kuressaare Rae keskuse uste juures rüselus meesterahva, kes proovis varastada raseerimisvahendit Gilette Fusion, ja turvatöötaja vahel. Vahejuhtum sai alguse mõned hetked varem kassas, kui mees maksis parasjagu kahe pudeli õlle eest ja Securitase turvatöötaja märkas, et tema taskust paistab veel ühe toote pakend. Turvatöötaja uurimise peale, kust toode pärit on, üritas mees põgeneda. Tekkis rüselus, kuid turval õnnestus mees kinni pidada ning teda politsei ja Securitase patrulli saabumiseni kinni hoida. Kaup tagastati kauplusele ja mees anti üle politseile.

Mees peitis viinapudeli püksisäärde
Teisipäeval peeti Saare Selveris kinni meesterahvas, kes läbis kassaliini kauba eest tasumata. Kaubaks oli pooleliitrine viinapudel, mis maksab 4,47 eurot. Securitase turvatöötaja märkas vargust poe turvakaamerast. Turvatöötaja palus mehel kaasa tulla turvaruumi, kus teostatud turvakontrolli  käigus leiti mehe püksisäärde peidetud varastatud viinapudel. Varas anti üle politseile ja kaup tagastati kauplusele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)