Juhtkiri: Varbad sooja ja müts pähe! (1)

Kätte on taas jõudnud viiruste aeg ja perearstidel päevad tööd täis. Ehkki terviseamet ütleb, et midagi erakordset veel lahti ei ole, soovitame siiski inimestel end hoida ning varbad soojas ja sall kaelas hoida. Ja ärge unustage ka mütsi pähe panemast, sest kes see ikka sinu tervise eest hoolt kannab, kui mitte sina ise.

Kui aga tõvepisik on vaatamata kõigele kallale pääsenud, peaks ikka aja maha võtma ja hoolimata hirmust, et igapäevased tööd-toimetamised tegemata jäävad, koju jääma ning end terveks tohterdama. Haigus läheb ju alati kiiremini üle siis, kui tema ravimine korralikult käsile võtta ning tüsistusedki jäävad siis tulemata.

Ja üleüldse, tõbisena on ikka vist parem kodus teki all olla ja meega vaarikateed juua, kui tatisena ja köhida läkastades lumehangedes sumbata.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)