Elanikud ei taha tanklat naabriks (8)

Tallinna tänava ääres asuva korterelamu majaühistu on pöördunud linnavalitsuse poole, teatamaks, et nad on vastu naaberkrundile planeeritava Lukoil Eesti AS-i kütusetankla ehitusele.

“Meie vahetus läheduses (üle tee) asub juba Neste kütusemüügi tankla ning ca 250 meetri kaugusel Olerexi tankla. Oleme arvamusel, et neist kütusemüügi tanklaist meie lähiümbruses täiesti piisab. Majaelanikud väärivad tervemat elukeskkonda,” märgib KÜ Tallinna 72 juhatuse esimees Marian Hallikäär linnale saadetud kirjas.

Majaelanike soovituste kohaselt võiks uue tankla rajada hoopis Mooni tänavale kas Õie või Ida tänava otsa. Praegu Kuressaares Põhja tänaval asuv Lukoili tankla on ettevõtte seniste plaanide kohaselt kavas kolida Tallinna tänava ääres asuvale krundile Selverist otse üle tee.

Linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri ütles Saarte Häälele, et linnavalitsus on korteriühistu seisukoha teatavaks võtnud. “Pärast seda kui arendaja on maaküsimused lahendanud, toimub ka detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu, kus saavad osaleda kõik teemast huvitatud,” teatas ta. Saluri oli seda meelt, et kindlasti jõutakse seejärel ka kõiki osapooli rahuldavale kokkuleppele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)