Korvpallis uus tiitlinõudleja (1)

Sel nädalavahetusel algavad Saare maakonna korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri mängud. Kõik mängud toimuvad Kuressaare spordihoones. Tänavustel meistrivõistlustel astub tiitli nimel heitlema seitse meeskonda. Neist täiesti uus on vaid Saare Ereki nime kandev võistkond.

Uus võistkond koosneb tegelikult eelmise aasta meistrimeeskonnast eesotsas Siim Hiiega. Viimane mängis teadupoolest eelmise aasta finalisti BC Gildi ridades. Võistkonna kapteni Kaarel Väeri sõnul mängivad Saare Ereki meeskonnas ka Kaur Väer, Taavi Tõnus, Ats Pildre, Karel Kesküla, Allar Raamat, Rauno Suurna, Juhan Kanemägi, Mikk Tasa, Karl Valge ja Taavi Ilmjärv. Treeneripingil istuvad samal ajal ka mängivad Hiie ja Raamat.

Kaarel Väer märkis, et meeskonnal on vaid üks eesmärk – meistritiitel.
Lisaks Saare Erekile asuvad tiitlit püüdma noorenenud koosseisuga palliv tiitlikaitsja Vesse, eelmise aasta finalist BC Gild, Tesman, BC Käsa, Pihtla ja Orissaare Rock. Loobus Vesse II meeskond. Laupäeval kohtuvad kell 11 Käsa ja Pihtla; 12.45 Tesman ja Orissaare; 14.30 BC Gild ja Saare Erek.

Pühapäeval toimuvad mängud samadel kellaaegadel ning esimeses mängus on vastamisi Vesse ja Saare Erek, seejärel BC Gild ja Pihtla ning Tesman ja Käsa. Põhiturniir peaks kestma kolm kuud ja lõppema märtsi lõpuks. Seejärel mängitakse vahegrupi ja play-off kohtumised.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)