Rike jättis mitusada maja elektrita (3)

Läätsa-Koimla keskpinge liinil Lahetaguse külas juhtus eile kell 14.46 rike ja elektrita jäi 337 majapidamist.

“Enne seda toimus liinil ka kaks lühiajalist katkestust. Suunasime toite ümber, et taastada vool klientidele seal, kus on võimalik. Tunni ajaga sai enamik klientidest voolu tagasi,” ütles Eesti Energia pressiesindaja Marina Bachmann. Kell 15.45 oli elektrita veel 135 majapidamist ja Bachmann ütles eile kella nelja paiku Saar-te Häälele, et rikkebrigaad on välja sõitnud riket kõrvaldama.

“Sügava lume tõttu võtab rikkekohani jõudmine aega, seega on voolu taastamise aega hetkel raske prognoosida, sest ligipääs rikkekohale on raskendatud,” rääkis Bachmann. Ta avaldas lootust, et rike suudetakse likvideerida umbes nelja tunniga ehk õhtul kella kaheksaks. “Jaotusvõrgu elektrikud annavad endast parima, et taastada elektrivarustus nii kiiresti kui võimalik,” kinnitas Eesti Energia pressiesindaja, paludes vabandust rikke ja klientidele tekitatud ebamugavuste pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)