Oravate sisevalimistel jäi sõelale neli saarlast (20)

Saarte Hääle andmeil jäid Reformierakonna Saaremaa piirkonna sisevalimiste tulemusena riigikogu valimiste nimekirjas joone peale saarlased Jaanus Tamkivi, Urve Tiidus, Jüri Kuusk ja Toomas Kasemaa.

Millistele positsioonidele satuvad keskkonnaminister, linnapea, ärimees ja maavanem Saare-, Hiiu- ja Läänemaad ühendava 5. ringkonna üldnimekirjas, selgub 15. jaanuaril Tallinnas toimuval RE üldkogul. Reformierakonna kommunikatsioonijuht Silver Pukk ütles Saarte Häälele, et enne üldkogu on tegu sisevalimiste I ja II vooru tulemustega ning nimekirja seisu ja selle kujunemist nad väljaspool erakonda ei aruta. “See ongi sisevalimiste mõte, tegu ei ole avaliku populaarsuskonkursiga,” lisas Pukk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)