Naabrite tüli koera pärast lahvatas vägivallaks (3)

Naabrite vahel koera pärast puhkenud tüli tipnes peksmisega, millest sündinud kriminaalasja lõpetamise eest nõustus peksja tegema 80 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Tüli ühes Kuressaare korterelamu trepikojas kulmineerus 13. augustil kella 17 paiku, kui riiu üks pool, abielupaar, oma korterisse suundus. Neid märkas rõdult esimesel korrusel elav R. K, kes hakkas naabrimeest süüdistama selles, et see olla tema koera peale kaevanud.

Naaber eitas kaebamist ja sisenes koos abikaasaga majja. Kui ta jõudis esimese korruse trepimademele, väljus R. K. oma korterist ja asus naabrit, kes üritas peksjat eemale tõrjuda, rusikatega tümitama. Kuressaare haiglas tuvastati peksa saanud mehel peas verevalumid ja parema rindkerepoole põrutus.

Ringkonnaprokurör otsustas detsembris peksmise asjus algatatud kriminaalasja lõpetada ja kohustas meest tegema 80 tundi üldkasulikku tööd, mis peab olema tehtud hiljemalt jüripäevaks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)