Aasta korrakaitsja on Andero Laurits (9)

Aasta korrakaitsja on Andero Laurits

AASTA KORRAKAITSJA: Andero Laurits töötab turvafirmas Securitas ja õpib Kuressaare ametikoolis tarkvaraarendust.
Foto: Egon Ligi

Kuressaare linnavalitsus kinnitas aasta 2010 korrakaitsja stipendiumi andmise abipolitseinik Andero Lauritsale. Stipendiumi suurus on 320 eurot.

Kuressaare politseijuht Kaido Vahter ütles, et abipolitseinikud on kõik tublid inimesed ja tema arvates võiksid nad kõik kandidaadid olla, aga kuna valitakse vaid üks, siis Andero väärib aasta korrakaitsja nimetust sellepärast, et ta on politseinikke aidanud kõige rohkem.

“Teatavasti on abipolitseinikud ju sellised inimesed, kes teevad seda tööd oma põhitöö kõrvalt. Andero on tasakaalukas ja tubli noor inimene,” lausus Vahter. Ta lisas, et kandidaati esitades oligi mõte esitada just nimelt keegi väljastpoolt jaoskonda, inimene, kes aitab neid koostööpartnerina.

Aasta abipolitseinikuna töötanud Andero Laurits ütles, et kui ta kuulis, et just tema on tunnustuse pälvinud, siis see üllatas. “Korrakaitsja amet on mulle aga lapsest peale meeldinud. Kui sain teada, et on võimalik abipolitseinikuks hakata, siis haarasin võimalusest kinni,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 120 korda, sh täna 1)