Meie Maa võib jääda tegevtoimetajata (21)

Saarte Hääle andmeil lahkub ametist ajalehe Meie Maa tegevtoimetaja Alver Kivi, kes ise sel teemal kommentaaride jagamisest loobus. Saaremaa Raadio OÜ juhatuse liige Priit Rauniste vastas Saarte Hääle päringule, et mingit muudatust toimunud ei ole. “Kui meie toimetuse koosseisus toimub muudatusi, siis leiate need meie lehe impressumist.

 Kui te aga tahate rõhutada oma lehe kollasust, siis tuginege tundmatuks jääda soovivatele allikatele selle teema käsitlemisel,” teatas Rauniste. Saarte Hääl suhtles eile mitme allikaga, kelle kinnitusel teatas Alver Kivi esmaspäeva õhtul, et lahkub töölt, sest oli sunnitud terve lehe vaid ühe kolleegi toel kokku panema ja sellisel moel ei saa normaalne toimetus toimida. Teisipäevast Meie Maad sirvides oli tõepoolest märgata, et peaaegu kõikide lugude all seisis Alver Kivi nimi.

Suvel lahkus ametist Meie Maa peatoimetaja Ants Tasa ja väljaanne teatas ametlikult, et Tasa asemele asub seni toimetajana töötanud Toomas Harjus. Harjus ise lükkas selle info järgmisel päeval ümber ja Priit Rauniste nimetas väärteavet arusaamatuseks, mis saab lähipäevil lahendatud. “Aga see ei ole väga suur probleem, leht ilmub ja toimetus töötab endiselt täie hooga,” kinnitas Rauniste suvel Saarte Häälele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)