Enamik riigipühasid langeb tänavu nädalavahetusele

Alanud aastal langeb enamik riigipühasid ehk töövabu päevi nädalavahetusele ning koos rahvuspühana tähistatava iseseisvuspäevaga peetakse neist nädala keskel viit.

Riigipühad ja ühtlasi puhkepäevad on tänavu veel suur reede 22. aprillil; kevadpüha pühapäeval, 1. mail; võidupüha neljapäeval, 23. juunil; jaanipäev reedel, 24. juunil; taasiseseisvumispäev laupäeval, 20. augustil; jõululaupäev laupäeval, 24. detsembril; esimene jõulupüha pühapäeval, 25. detsembril ja teine jõulupüha esmaspäeval, 26. detsembril. Tavapäraselt langevad pühapäevale ülestõusmispühade ja nelipühade esimene püha, mis tänavu on vastavalt 24. aprillil ja 12. juunil. Rahvuspühana on puhkepäev iseseisvuspäev 24. veebruaril, mis seekord langeb neljapäevale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)