Algab Saaremaa suveniiri konkurss

Kuressaare linnavalitsus kuulutas välja konkursi, et leida Saaremaa suveniir aastaks 2011.

Konkurss korraldatakse koostöös Saare maavalitsusega ning selle eesmärk on mitmekesistada Saare maakonda ja Kuressaaret tutvustavate ja piirkonna mainet kujundavate suveniiride valikut ning virgutada kohalikku loomepotentsiaali, teatas Saarte Häälele Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja.

Tänavune suveniirikonkurss on järjekorras kolmas, varem on see toimunud 2007. ja 2009. aastal. Kuressaare turismiinfokeskuse juhataja, turismi peaspetsialisti Karmen Paju sõnul on konkurss suveniiritegijate hulgas väga populaarne. Konkursile oodatakse kvaliteetseid suveniire, mis rõhutavad piirkonna omapära, on huvitavad, esteetilised ja toodetavad väiketöönduslikes kogustes.

Osaleda võivad kõik füüsilised ja juriidilised isikud ning mitu isikut võivad koos esitada ka ühise töö. Töid võib suveniirikonkursile esitada kella 16-ni 29. aprillil, neid võetakse vastu Kuressaare turismiinfokeskuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 43 korda, sh täna 1)