Spordisõbrad kogusid söuga lastekodulastele 1000 eurot (3)

Spordisõbrad kogusid söuga lastekodulastele 1000 eurot

VÕIDUSÕIT ILMA LIIKUMATA: VIP-võistlejad Urmas Treiel (vasakult), Tõnu Seil ja Kalle Laanet.
Foto: Egon Ligi

Vana aasta eelviimasel päeval Kuressaare spordikeskuses toimunud Saaremaa Spordisõprade Söu tõi 500 pealtvaatajat, hulgaliselt sporditähti, VIP-külalisi, tantsu ja laulu ning muidugi ka kergemaid sportlikke mõõduvõtmisi. Toetajate ja korraldajate abiga ning oksjoni tulemusena kogunes 1000 euro suurune summa, mis läks Kuressaare väikelastekodule spordivarustuse ostmiseks.

Näiteks Enerpoint Eesti annetas 400 eurot ja Sporrong oli lastele valmis pannud kingipakid. Suure hulga spordivarustusega saabus kohale kultuuriministeeriumi asekantsler Tõnu Seil, kes oli pöördunud abipalvega Adidas Balticsi poole ja lisanud ka omapoolse panuse.

“Tunnen paljusid lapsi väga kaua ka isiklikult, kuna minu ema Kaie Seil töötab selles asutuses. Olen neid ka varem nõustanud ja aidanud, seega oli tegelikult juba varem mõte lapsi spordivarustusega aidata!” rõõmustas Seil, kes ise võidutses VIP-ide võistluste arvestuses.

Sportlaste jaoks koosnes võistlus joonejooksust, raskuste hoidmisest, velotrenažööril sõitmisest, vigursõidust, täpsusvisetega teatevõistlustest ja kangil rippumisest. Tasavägisest võistlusest väljus võitjana Andris Õunpuu, edestades võrdsete punktide juures Veiko Lemberit. Neile järgnesid Indrek Kajupank, Indrek Rannama, John Kaju, Madis Kallas, Kaarel Kruusmägi, Raigo Kuusnõmm, Andre Anis, Imre Kuusk, Ott Tänak ja Rigo Räim.

VIP-id võistlesid neljal kergemal alal. Võitjaks tuli Tõnu Seil, tema järel reastusid Erik Keerberg, Robert Pajussaar, Hendrik Karlson, Urmas Treiel ja Kalle Laanet.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 76 korda, sh täna 1)