Põdrad hüppasid Saarte Hääle 2010 loetavuse tippu

Eelmisel aastal ajalehes Saarte Hääl (juulini Oma Saar) ilmunud lugudest kogus meie veebilehel suurima arvu lugejaid 19. jaanuaril esiküljel avaldatud uudisnupuke Hiiumaalt üle mere Saaremaale jooksnud neljast põdrast. Lehelugeja Ahti Mäe saadetud pilt ja toimetaja Ivika Laaneti kirjutatud sõnum kogus sedavõrd palju lugejaid, et jõudis wp.saartehaal.ee kõigi aegade loetumate lugude TOP-is teisele kohale.

Kui esikohal on ligi 11 000 klikiga veebruaris 2007 ilmunud Rita Loeli lugu “Mannerheim ootab mälestuse jäädvustamist”, siis põdrasõnum on kogunud 8217 klikki. Kõigi aegade edetabelis kolmandale ja eelmise aasta arvestuses 7278 klikiga teisele kohale tuli reporter Kertu Kalmuse uudislugu “Abiturient ehitas käepärastest vahenditest tuulegeneraatori” (6. juuni 2010). Uudis rääkis SÜGi abituriendist Aado Toomsalust, kes tegi koolilõpu uurimistöö tuulegeneraatori valmistamisest oma majapidamises.

Kolmas lugu oli aastal 2010 (neljas aastate arvestuses) Kertu Kalmuse 26. augustil ilmunud uudis “Mustjala vallal tuleb Angeste talu pärijatele tagastada”, mida on seni loetud 7176 korral. Koha number neli saavutas 2. juuli uudis “Pöidel valmib äärmuslik seiklusjaht”, mille kirjutas suvereporter Hendrik Kuusk. Lugu kogus 4809 klikki ja platseerus kõigi aegade paremate lugude nimekirjas 15. kohale. 2010. aasta TOP-5 lõpetab aga arvamuslugu “Käisin tööl Maximas – äri Leedu moodi”, mille saatis toimetusele Riina Nurme ja mis avaldati Saarte Hääles 24. augustil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)