Inglipuu kingid jõudsid lasteni

Inglipuu kingid jõudsid lasteni

Foto: Egon Ligi

Päästearmee ja Maxima “Inglipuu” projekt kogus tänavu jõulude aegu puudust kannatavatele lastele üle Eesti enam kui 700 kingitust. Kuressaare kaupluses oodati kinke ühtekokku 21 Saaremaa lapsele. Kingitusi kogunes aga kõvasti rohkem, mis tähendas, et nii mõnigi laps sai eilsel kingituste kättejagamisel rohkem kui ühe jõulupaki.

Päästearmee kapten Daniel Henderson avaldas lootust, et järgmistel aastatel, mil inimesed “Inglipuu” projektist ehk juba rohkem teavad, õnnestub neil kingitusi koguda suuremale hulgale Saaremaa lastele, sest eks abivajajaid ole tegelikult kindlasti rohkem. Henderson nentis, et kuigi tegemist on ülemaailmse kristliku projektiga, ei tähenda see sugugi, et inimesi seeläbi kuidagi kirikusse meelitada üritatakse.

“Tuleb lihtsalt pöörduda abivajajate poole, nendega rääkida, neid aidata,” märkis ta. Eile jagatud kingipakid panid lastel silmad rõõmust särama. Ühena esimestest kingipaki kätte saanud pisike Reno (fotol) tatsas “kingipunktist” minema üliõnnelikuna.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)