Maxima inglipuu alla koguti kinke

Päästearmee ja Maxima “Inglipuu” projekt kogus tänavu jõulude aegu puudust kannatavatele lastele üle Eesti enam kui 700 kingitust. Kui pealinnas jagatakse kinke juba laiali, siis Saaremaal saab kinke jätta veel tänagi.

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul on Saaremaal kuuse alla toodud seni üle 30 kingituse. Lapsi, kellele kingitusi oodati, oli aga ühtekokku 21. “Paljudes kauplustes toodigi lastele mitu kingitust,” ütles Erilaid. Millal täpselt Saaremaa lastele kingid kätte antakse, otsustab Erilaiu sõnul Päästearmee, kuid praegustel andmetel peaks see toimuma 3. jaanuaril.

Inglipuu on omalaadne jõulukuusk, millele riputatud paberinglitele on kirjutatud lapse nimi ja andmed: vanus, pikkus, kinganumber. Need andmed on saadud sotsiaalametitelt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)