Krimi

Koer sai autolt löögi
Kolmapäeval kell 17.40 tuli teade, et Pöide vallas Sundimetsa külas on teel koer, kes on ilmselt autolt löögi saanud. Kohale kutsutud veterinaararst vaatas koera üle, loom oli põrutada saanud. Koera kaelarihmal oli silt omaniku nime ja telefoninumbriga ning politsei andis looma omanikule üle.

Sõiduk keeras liinibussile ette
Eile kella 11 ajal juhtus liiklusõnnetus Kuressaares Tolli tänaval, kus põrkasid kokku liinibuss ja sõiduauto Škoda Fabia. Sõidukijuht sai õnnetuses kergelt vigastada. Õnnetuse põhjustaski autot juhtinud 41-aastane naine, kui keeras ristmikul ette peateel liikunud bussile.

Punapart on politsei huviorbiidis
Margus Punapart, keda kannatanu otsib mitmel erineval viisil, on ka politsei huviorbiidis. Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammelehe sõnul on tegemist mehega, keda kahtlustatakse varavastastes kuritegudes. “Menetluse huvides ei ole kahjuks võimalik rohkem kommenteerida,” ütles Tammeleht, selgitades, et praegune avalik otsimine ei ole politseiga kooskõlastatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)