Vana naist otsitakse koeraga

Jõulupühade eel kaduma läinud Valve Nurka asuti eile otsima politseikoeraga. “Pihtla vallas kadunud naist hakatakse täna tõepoolest otsima ka koera abil,” kinnitas politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht eile Saarte Häälele. Otsimisel kasutatakse Põhja prefektuuri teenistuskoera.

Pihtla vallas Kangruselja külas elavat Valve Nurka (sündinud 1931) nähti viimati 23. detsembri hommikupoolikul. Valve Nurk on umbes 160 cm pikk, kõhna kehaehitusega, tumedate halliseguste juuste ja hallide silmadega. Kodust lahkudes oli naisel peas sinine kootud rätik, seljas musta värvi nailonriidest mantel, jalas tumedad dressipüksid ja viltsaapad. Naine liikus kepi abil. Kõigil, kel on andmeid kadunud naisterahva asukohast, palutakse helistada telefonidel  45 49 710; 45 49 761 või lühinumbril 110.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)