Saaremaa spordihingeks tunnistati Leisi spordimees Väino Vaha (8)

Saaremaa spordihingeks tunnistati Leisi spordimees Väino Vaha

Foto: Egon Ligi

Saaremaa spordiliit tunnustas üleeile Kuressaare Linnateatris pidulikul tseremoonial aasta sportlasi, treenerit, võistkonda. Üle anti ka traditsiooniline Saaremaa Spordihinge auhind, mille sel aastal pälvis Leisi väsimatu spordimees Väino Vaha. Eelmistel aastatel on selle auhinna saanud Milvi Viss ja Juuno Jalakas.

Saaremaa spordiliidu esimees Kalev Kütt tõdes oma kõnes, et Saare maakonna spordiaastaga võib rahule jääda. Häid tulemusi saavutati nii tiitlivõistlustel kui ka Eesti ja maakonna võistlustel. Aina rohkem kogub hoogu liikumisharrastus, seda suuresti tänu ka omavalitsustele, kes rajavad uusi terviseradu ja -parke.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 112 korda, sh täna 1)