Mari Soots jätkab Pihtla perearstina (10)

Pihtla perearstina jätkab Mari Soots, ütles Saarte Häälele Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja asetäitja Anneli Tõru. Algava aasta esimesed kolm kuud Mari Soots puhkab ning sel ajal teenindavad Piht-la valla inimesi Kuressaare perearstikeskuse tohtrid.

 Ka hakkab Pihtla perearst edaspidi kuuluma perearstikeskuse hingekirja ning võtab alates aprillikuust suurema osa ajast vastu Kuressaares.
“Kord nädalas on vastuvõtt ka Pihtlas,” täpsustas Tõru, lisades, et päris kindlad Mari Sootsi uued vastuvõtuajad praegu veel ei ole. Tõru kinnitusel on Mari Soots puhkuse igati ära teeninud ning keegi ei saa talle puhkuse võtmist pahaks panna.

Pihtla perearst Mari Soots ütles kommentaariks, et senine nimistu, kuhu kuulub veidi üle 1100 inimese, jääb talle tõesti alles, kuid perearstikeskusse tööle minnes ei pea ta enam tegelema majandusküsimustega, ka jääb ära suur sõitmine. “See on minu jaoks parim lahendus,” märkis Soots. “Praegu jääb ära vastuvõtt Kõljalas, kuid usun, et ühendus Kuressaarega on piisavalt hea, et inimestel on võimalus ka linna tulla.” Soots lisas, et edaspidi peaksid kõik tema nimistu inimesed vajadusel ühendust võtma Kuressaare perearstikeskuse telefonil 45 24 300 ning kindlasti tuleks helistajail ka mainida, et on tema patsiendid.

Anneli Tõru ütles, et need inimesed, kes on seni kuulunud doktor Sootsi nimistusse ja soovivad sinna ka jääda, uut avaldust tegema ei pea.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 125 korda, sh täna 1)