Majaelanikud on lärmaka naabripoisiga püstihädas (18)

Kuressaare Tallinna tänava 83 maja elanikud on hädas lärmaka naabripoisiga ning palusid Kuressaare linnavalitsusel leida lahendus, sest naabri muusika on vali, koer haugub ja noormees ei kuula, kui teda korrale kutsutakse.

“Ega keegi julgegi sinna nina toppida,” ütles üks majaelanik Saarte Häälele, selgitades, et neil on hirm selle ees, et mine tea, mida seejärel näiteks korralekutsuja autoga ette võetakse. “Suvel oli ikka päris hull, nüüd talve poole on natuke tagasi tõmmanud,” rääkis murelik majaelanik.

Lärmist häiritud majaelanikud võtsid kokku ja pöördusid Kuressaare linavalitsuse poole palvega, et probleemile leitaks mingi lahendus. “Muusika keeratakse põhja, lärmatakse, koer haugub ja ulub öösel, kui inimesed sooviksid magada,” seisab majaelanike kirjas linnavalitsusele. Naabrid märgivad ka, et nad on noormeest korduvalt korrale kutsunud, aga tulemusteta. Samas tahavad majas elavad noored pered ja vanemad inimesed öörahu saada, et hommikul puhanuna tööle minna. “Võimatu on niimoodi elada,” kirjutavad murelikud majaelanikud.

“Linnavalitsuse heakorra- ja järelevalvespetsialist on probleemiga kursis ning tegeleb sellega, et leida parimat võimalikku lahendust,” kinnitas Saarte Häälele Kuressaare linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 61 korda, sh täna 1)