Kuhu minna

Neljapäev, 30. detsember

KINO
Divas kl 18 perefilm Politseiauto Pelle. Pilet 50 kr.

ÜRITUS
Muhu spordihallis kl 20 Muhu valla aastalõpupidu. Tantsuks mängib Folkmill. Info tel 50 32 010.
Sandla kultuurimajas kl 20 aastalõpupidu ansambliga Kullaketrajad. Pilet õhtul kohapeal 100 kr. Info tel 52 68 684.
Vaivere seltsimajas kl 20 aastalõpupidu. Muusikat tantsuks ja meelelahutuseks, mitmekesine kultuuriprogramm. Peopilet 30 EEK-i või 2 EUR-i (kohv ja ka-rastusjoogid hinna sees). Hea tuju, suupisted ja naps võta ise kaasa! Oodatud on kõik – sõltumata east, soost ja elukohast!

SPORT
Kuressaare Spordikeskuses kl 18 aastalõpu meelelahutusüritus SAAREMAA SPORDISÖPRADE SÖU 2010. Piletid 75 ja 50 kr.
Esimest korda toimuva sportliku ja meelelahutusliku ürituse, käigus võtavad üksteiselt mõõtu Saaremaa erinevate spordialade endised ja praegused staarid. Ka on planeeritud eraldi võistlus Saaremaa VIPidele. Sportlased võistlevad omavahel 7 erineval alal. VIP-id võistlevad neljal alal. Korraldajad on SK Sar-Tech Motorsport ja MTÜ Saaremaa Korvpall. Õhtut juhivad Andres Karu ja Tanel Saar. Osalevad VIP-võistlejad, näiteks: Kalle Laanet, Indrek Saar, Tõnu Seil, Urmas Treiel, Hendrik Karlson, Robert Pajusaar, Eerik Keerberg. Ühesõnaga, kõik tihedalt Saaremaa ja spordiga seotud inimesed. Saaremaa sportlastest: Madis Kallas, Raigo Kuusnõmm, Veiko Lember, Ott Tänak, Indrek Kajupank, John Kaju, Indrek Tustit, Indrek Rannama, Kaarel Kruusmägi, Andre Anis, Andris Õunpuu ja Rigo Räim. Ürituse raames toimub ka Saaremaa sporti tutvustav näitus ning spordiklubide, näiteringide ja muude noortega seotud organisatsioonide tutvustus. Samuti toimub heategevuslik oksjon, kus pakkumisele lähevad sportlaste poolt annetatud esemed. Oksjoni tulu läheb heategevuseks. Samuti esineb tantsugrupp Semiir ja Saaremaa Ühisgümnaasiumi poisteansambel Varsakabi.

TANTS
Divas Saaremaa Spordisõprade Söu 2010 järelpidu. Suurejooneline Disco Söu jätkub klubis Diva, Spordisõprade Söul käinud inimesed pääsevad klubisse tasuta. Kohal ka Saaremaa parimad sportlased. DJ Peeter Kukk. Ainult sel ööl vaadiõlu ja -siider 25 EEK/1,60 EUR. Sissepääs tasuta kuni kl 24. Alates kl 24 pilet 50 EEK/3,20 EUR. Kõik joogid esimesel tunnil –50%.

AASTAVAHETUS
Mönusas Villemis 31. detsembril kl 19
aastalõpupidu ja Sulo.
Kuressaare Arensburg Boutique Hotell & Spa’s 31. detsembril kl 21 aastavahetuse pidu. Meeleolu loob ansambel Penrose ja nautida saab spetsiaalset kolmekäigulist aastavahetuse õhtusööki! Laua broneerimine tel 45 24 707 või restoran@arensburg.ee . Pilet 545 EEK/34,83 EUR sisaldab ka aastalõpu vahuveini ja suupistet!
Veski trahteris 31. detsembril kl 21 aastavahetuse lustipidu. Tantsuks mängib Toomas Anni. Pilet 490 EEK/31,32 EUR, laps (kuni 12-a) 250 EEK/15,9 EUR. Hinnas sisalduv on kättesaadav http://www.veskitrahter.eu 
Kärla sööklas 31. detsembril kl 21 aastavahetuse pidu. Tantsuks ansambel Lux, õnneloos, seltskondlikud mängud, ekraan liikuvate piltidega. Pilet 150.- Info 45 42 066 või 53 41 48 42 (Virge).
Club Privilege 31. detsembril aastavahetuse pidu “Tere, euro”. Parimat tantsumuusikat mängib DJ Rando Hallik. Sissepääs enne südaööd 75 EEK, aastal 2011 aga 100 EEK/u. 6,4 EUR.
Divas 1. jaanuaril kl 00–7 Havana Club kutsub: La Vida En Cuba (elu Kuubal). Sel õhtul muutub klubi kuumaks Kariibi mere saareks, kus sooja 25 kraadi ja rohkemgi. Kusagil mujal ei leidu nii originaalseid asju nagu Kuubal. Rumm ning lõbusad ja sõbralikud Havanna tüdrukud, kes pakuvad jooki otse lavalt. Esimesele sajale külalisele pokaal vahuveini. Parimatele pidulistele on fantastilised auhinnad välja pannud Havana Club. DJ Kristjan Lillimägi ja DJ Kallaste. Pidutse end uude aastasse koos meiega tähtede sajus, mille toob teieni Arnika Ilutulestiku Keskus! Dresscode: napp ja seksikas. Klubi avatakse kl 24, pilet 100 EEK/6,39 EUR. Special Cuba drinks: Havana Club Mojito 75 EEK/4,79 EUR, Cuba libre 55 EEK/3,52 EUR.
Luciferis 1. jaanuaril kl 00 aastavahetuspidu. DJ Mikk Saarela. Mis muud kui TERE TULEMAST, EURO!
Salme kultuurimajas 1. jaanuaril kl 0.15–3 TANTSUGA UUDE AASTASSE! Info ja laudade broneerimine tel 45 71 650.
Valjala rahvamajas 1. jaanuaril algusega kl 00.30 uusaastapidu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)