Reisibussiõnnetust uurib politsei (1)

25. detsembri õhtul Kuressaarest Tallinna sõitnud reisibussiga juhtunud õnnetuse asjaolusid uurib politsei. Kui eelnevalt oli politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Saarte Häälele kinnitanud, et juhid pöördusid kindlustusse, siis eile täpsustati politseist, et see juhtum on praegu politsei menetluses.

“Kuna bussi ees sõitnud auto aeglustas sõitu, kaldus buss pidurdades veidi vastassuunavööndisse, bussi taga sõitnud sõiduk oli aga möödasõidul ning põrkas seda lõpetades bussiga kokku,” selgitas politsei- ja pii-rivalveameti pressiesindaja Mihkel Loide. Ta lisas, et kuna menetlus veel kestab ning see sündmuse kirjeldus põhineb tunnistajate ütlustel, on veel vara öelda, kes õnnetuse põhjustas. Inimesed pääsesid vaid ehmatusega ning jõudsid sihtkohta asendusbussis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)