Juhtkiri: 3D annab uusi võimalusi

Interneti võimalused on piiramatud ning nutikate ja ettevõtlike inimeste käe all valmib aeg-ajalt midagi uut ja toredat. Kui me mõned aastad tagasi ei teadnud suhtluskeskkondadest midagi, siis nüüd on vaat et igal korralikul kodanikul vähemalt oma Facebooki konto.

Tänane uudis Kuressaare interaktiivsest 3D-mudelist on järjekordne samm netinduses, võiks isegi öelda, et oluline asi. Lisaks koduigatsust põdevatele saarlastele pakutavale võimalusele oma kodulinnas interneti vahendusel ringi jalutada võimaldab virtuaalne Kuressaare olulisi lahendusi nii kinnisvaraturul kui ka näiteks koolide evakuatsiooniplaanide koostamisel.

Võime ju kiruda ja vanduda, et üha enam istuvad inimesed helesiniste ekraanide ees, selmet ligimestega reaalelus suhelda. Ometigi on see ju aja märk ning tahes-tahtmata tuleb selle uuega kaasa minna. Loodame vaid, et ühel ilusal päeval ei tule kellelgi pähe lihtsalt pisikut seinast tõmmata ja meid ilma jätta kõigest tarvilikust, mida me oma e-riigis üles oleme ehitanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)