Pank toetas puuetega inimestele transpordi võimaldamist

Swedbank toetas 33 740 krooniga Saaremaa puuetega inimeste koja (SPIK-i) projekti “Saaremaa puuetega inimesed tööle”. “Swedbanki annetuskeskkonda kandideerimise eesmärk oli transpordivahendi soetamine Saaremaa puuetega inimestele töötamise võimaluste tagamiseks,” ütles SPIK-i juhataja Veronika Allas Saarte Häälele.

 “Oleme uhked selle üle, et meie maakonna inimeste transpordiprobleeme on märgatud ka vabariigi tasandil.” Veronika Allas edastas tänu Swedbanki kollektiivile ja lahketele annetajatele. Swedbank toetas heategevuslikke organisatsioone kokku 1,7 miljoni krooniga. Raha jagasid hääletuse tulemusena laiali Swedbanki töötajad. Võimalik oli valida 20 organisatsiooni vahel.

Kõige rohkem hääli kogus SOS Lasteküla Eesti Ühing, mis pakub püsivat perekonda ja kodu vanemliku hoolitsuseta lastele. Nemad saavad 354 270 krooni. Swedbanki ühiskondliku vastuste valdkonnajuhi Maris Ojamuru sõnul on pank heategevusse juba pikka aega panustanud ning korraldanud ka majasiseselt mitmeid aktsioone, teadvustamaks, kui oluline on aidata nõrgemaid meie ümber.

“Sel aastal kaasasime oma töötajad otsustusprotsessi ning igaüks sai oma 685 krooni suunata sinna, kus ta tundis, et seda kõige enam vajatakse,” rääkis Ojamuru.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)