Müntmööbel kolis (5)

Seni Kuressaares Tallinna tänava ääres tegutsenud Müntmööbel otsustas uuele aastale vastu minna uuel pinnal. Nii avab OÜ Modet Müntmööbel oma kaupluse juba homme hoopis Uus-Roomassaare tänavas.

OÜ Modet tegevjuht Ülle Puppart ütles Saarte Häälele, et uude kohta otsustati kolida peamiselt seetõttu, et seal on just autoga klientidel poele parem ligipääs. “Tänapäeval tahavad kõik poes ikka autoga käia ja kui pereisad võib-olla mujale poodi väga ei kipu, siis ehitusmaterjalide kauplusse on neil ikka asja, seepärast otsustasime kolida Estpaki juurde,” selgitas Puppart. Tegevjuht tunnistas, et senised kaupluseruumid olid tegelikult väga ilusad ja avarad, kuid uued ruumid on seevastu soojad ja hubased. “Aga otsisime võimalust, et saaks kellegagi kokku kolida ja et oleks parem ligipääs. Otsime ikka paremaid variante kliendile,” tähendas ta.

Uued ruumid on Ülle Pupparti sõnul sopilisemad, olemas on näiteks eraldi fantaasiatuba, kus kõik fantaasiarikkad inimesed saavad erinevatest mööblijuppidest endale ise kas kapi või diivani kokku kombineerida. Ka on uues kohas olemas odava kauba tuba, kus kliente ootavad eriti head hinnad. “Diivanilaua saab näiteks kätte umbes 300 krooniga,” tõi kaupluse tegevjuht näite. “Põhiline on aga ikkagi see, et klientidel oleks poele autoga hea ligipääs ja kaupa väljastada oleks mugavam,” kordas ta.

Müntmööbel avab oma uksed aadressil Uus-Roomassaare 35 homme kell 12 päeval ja lahtiolekuaegades vähemalt esialgu muudatusi kavas ei ole. “Lahtiolekuaeg on ikka kell 10–18,” kinnitas Ülle Puppart. Õnnestunud kohavalikust annab tunnistust seegi, et kaks klienti on Müntmööbli kaupa juba enne avamist uutes ruumides otsimas käinud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 66 korda, sh täna 1)