JK Sörvele aastalõputurniiri võit

Saaremaa jalgpallimeeskonnad osalevad Tallinnas Kalevi spordihallis toimuval traditsioonilisel aastalõputurniiril edukalt. Lisaks JK Sörve võidule on medalikohale jõudnud FC Kuressaare U-19 eliitmeeskond. Napilt jäi neljandaks JK Leisi.

Sörve alistas II liiga teise turniiri alagrupis kõik vastased ning võitis vastaseid ka vahemängudes teel finaali. Seal mängiti normaalaeg Tabasalu palliklubi vastu 2 : 2 viiki, kuid penaltiseerias oldi kindlamad. Turniiri parimaks väravavahiks valiti Rait Hansen JK Sörvest.

FC Kuressaare U-19 eliit sai turniiril kolm võitu ja kaks kaotust. Selle tulemusega saadi turniiril teine koht. Saarlastest eespool oli FC Flora ja neile järgnes Valga Warrior. Parimaks väravavahiks tunnistati Stanislav Tokarev FC Kuressaare meeskonnast.

Leisi JK saavutas IV liiga II turniiril alagrupivõidu, kuid pidi poolfinaalis ühe omavärava tõttu 1 : 2 alla jääma SK Augurile. Pronksimängus kaotati Loo JK-le 0 : 2. Parimaks väravavahiks sel turniiril tunnistati Tõnis Põlluäär Leisi JK-st. III liigas pallivad JK Saaremaa ja JK aaMeraaS pidid mõlemad sama liiga teisel ja esimesel turniiril leppima alagrupimängudega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)