Gümnasistid jagavad kesklinnas tasuta suppi (1)

Kuressaare linnavalitsus andis eilsel istungil avaliku ürituse loa Kuressaare gümnaasiumi õpilasele Tauno Mihklepale, et 23. detsembril korraldada kultuurikeskuse ees tasuta supi jagamine.

Tauno Mihklepp rääkis Saarte Häälele, et tegemist on KG traditsioonilise pühadeaegse heategevusliku üritusega ning suppi jagavad 11.b klassi õpilased. Ilus jõulueelne aktsioon on noormehe sõnul seotud sellega, et nende koolis tuleb igal aastal korraldada heategevuslik üritus või projekt.

“Sel aastal mõtlesime, et teeme supiköögi ja kaks tundi jagame seal tasuta suppi,” ütles Mihklepp. Tema sõnul on supile oodatud kõik, kes vähegi supist huvitatud. Pisut enam on eelistatud need, kes tõesti seda suppi rohkem vajavad. “Jagame, kuni suppi jätkub, ja loodame, et inimesed ikka tulevad,” lisas ta.

Maitsev supp keedetakse korraldaja sõnul valmis Kuressaare gümnaasiumi sööklas. Suppi jagatakse Ferrumi kaubamaja ja Kuressaare kultuurikeskuse vahelisel alal kell 11–13.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)