Saarte mängudele sõiduks saadi pool miljonit krooni

Eilsel üldkoosolekul Saaremaa Saarte mängude assotsiatsiooni (SSMA) juhatuse liikmeks valitud Madis Kallas ütles Saarte Häälele, et 2011. aasta riigieelarves on 2011. aasta Isle of Wight’i mängudele sõiduks 500 000 krooni. “Seda tänu saarlasest keskkonnaministri Jaanus Tamkivi väga heale tööle riigikogus,” märkis Kallas.

Rahasüst vähendab Kallase sõnul automaatselt sportlaste omaosalust 2500 krooni võrra. Nüüd on omaosalus Kallase sõnul 8300 krooni. Kallas märkis, et poolest miljonist kroonist jäeti 200 000 reservi. “Selle reservi raha loodame sõltuvalt liikmesklubide otsusest ja toetusest jagada pärast mänge medalivõitjatele,” ütles Kallas.

Lisaks on Kallase sõnul mõte, et reservi raha eest võiks saada võistlema ka mõned absoluutsed Saare maakonna tipud, pakkudes neile kuni 100% finantseerimist. Kallas tõi näiteks kergejõustiklase Kaie Kandi. Mingit otsust reservi suhtes siiski tehtud ei ole, asi läheb klubidesse arutusele. Juhatuse liikmeks valiti ka SSMA endine tegevjuht Mati Mäetalu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)