Saaremaa Fond kuulutab välja õppiva pere stipendiumi konkursi (1)

Sihtasutus Saaremaa Fond ootab kuni jaanuari lõpuni taotlusi õppiva pere stipendiumi konkursile. Maasekretär Jaan Leivategija sõnul jagatakse ka tänavu välja kolm õppiva pere stipendiumi suurusega 10 000 krooni.

Lisaks nendele kolmele stipendiumile kuulutab Saaremaa Fond koostöös Tallinna Sadamaga välja konkursi Peeter Palu nimelisele ja Tallinna Sadama nimelisele stipendiumile. Nende stipendiumide suurus on 25 000 krooni.

“Kui õppiva pere stipendiumi puhul ei ole erialal tähtsust, siis Peeter Palu ja Tallinna Sadama nimeline stipendium on seotud mereharidusega,” selgitas Leivategija. Tema sõnul on Peeter Palu ja Tallinna Sadama nimelise stipendiumi eesmärk Eesti merekoolides mereharidust omandavate tublimate noorte meremeeste motiveerimine merehariduse omandamisel.

Stipendiumid antakse kätte vabariigi aastapäeval. Saaremaa Fondi asutasid 2001. aastal Peeter Palu, Jüri Saar ja Vjatšeslav Leedo.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 36 korda, sh täna 1)