Paadla kant sai seltsimaja (2)

Paadla kant sai seltsimaja

 

Tänu erinevatele rahastamisvõimalustele on Saaremaal viimastel aastatel üsna tihti kuulda olnud mõne seltsimaja avamisest. Laupäeval oli kord Paadla kandi seltsi käes, kes sai endale remonditud ruumid Kõrkkülas.

PRIA toetuse abil tehti esialgu korda kunagise Kärla kolhoosi Paadla osakonna kontori- ja sööklahoone sööklaruum ja üks väiksem ruum, millesse kavandatakse mängude tuba. Juhul kui suudetakse taas leida rahastamisvõimalusi, plaanitakse korda teha ka köök.

Seltsimaja avamispeol oli maja rahvast täis, meeleolu lõid Kärla tantsurühm Tõmba, Jüri; Gete Grahv ja Sander Sepp ning lauluks ja tantsuks mängis Reet Lõugas. Traditsiooniline lindilõikamine ei olnud aga sugugi traditsiooniline: linti hoidsid seltsi juhatuse liikme Maret Metsmaa sõnul kaks tähtsat meest, vallavanem Villi Pihl ja riigikogu liige Kalle Laanet, lindi lõikasid aga läbi küla “homne päev” Annabel-Maria Kuusikmaa ja Robert Luks, keda omakorda assisteeris külaseltsi esimees Eero Grahv.

Maive Õispuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 107 korda, sh täna 1)