Bussil purunes rehv

Reede õhtul purunes Tartust Kuressaarde sõitma pidanud bussil rehv ja sõiduk viidi remonti. Reisijatele maksti piletiraha kassast tagasi.

“Selliseid asju ikka juhtub, õnnetuste eest ei ole keegi kaitstud,” ütles AS-i Sarbuss tegevjuht Taavi Tuisk Saarte Häälele, selgitades, et bussil lõhkes Tartus rehv. Piletid maksti reisijatele Tartu bussijaamas välja ning ühele reisijale, kes jõudis Saaremaale Tallinna kaudu, kompenseeriti tehtud kulutused samuti.

TV3 uudistesaates rääkis Anni, et pidi reedel kell 15.50 bussiga Kuressaarde sõitma. “Kui buss oli kaks meetrit tagurdanud, kostis kaks pauku,” ütles neiu. Buss tegi tiiru ümber bussijaama ja jäi seisma. Esialgu ei osanud juht öelda, kas reis jätkub või läheb sõiduk remonti. Anni andis bussijuhile oma numbri, et too teavitaks, kas hiljem saab selle bussiga koju või mitte. Bussijuht endast märku ei andnud. Kui juba üle kahe tunni oodatud oli, küsis osa reisijaid piletiraha kassast tagasi. Anni otsustas Kuressaarde sõita Tallinna kaudu.

Parvlaeval kohtas Anni sama bussijuhti. Too väitnud hiljem Kuressaare bussijaamas, et üritas küll ühendust saada, seejärel aga keeldus selgitustest. Bussijuhi käitumisest solvunud Anni läks Sarbussi kontorisse ja tema ees vabandati. Lisaks lubati neiule edaspidi üks tasuta reis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)