Vilistlaste teemaõhtul räägiti tüvirakkudest (2)

Kuressaare ametikooli Kassi restoranis toimus ülikoolide vilistlaste järjekordne teemaõhtu. Tartu ülikooli meditsiinilise rakubioloogia dotsent saarlane Andres Piirsoo oli oma ettekande pealkirjastanud “Tüvirakud: usk, lootused ja tänane reaalsus”.

Teema pakkus suurt huvi arstidele, kes moodustasid kuulajaskonnast enamiku, kuid oli väga hariv ja huvitav ka teistele. Järgmine ülikoolide vilistlaste teemaõhtu toimub suure tõenäosusega 3. veebruaril. Külla tuleb Tartu ülikooli matemaatikaõppejõud, matemaatilise statistika professor saarlane Tõnu Kollo, kes lisaks oma erialale (tõenäosusteooria ja matemaatiline statistika) rääkib ka muust.

Nimelt on Tõnu Kollo üks huvidest bibliofiilia ja üheks kogumisobjektiks Saaremaa autorite raamatud. Neistki tuleb kohtumisel juttu.

Maie Meius
Ülikoolide Keskus Saaremaal

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)