Orissaare upub lumme (27)

Kuressaare Linnateatri juht, Orissaarest pärit Piret Rauk pöördus Orissaare vallavalitsuse poole küsimusega, kas vallal on plaanis korraldada lume äravedu, sest Orissaares tundub lund olevat veel rohkemgi kui Kuressaares.

“Mõistan täiesti, et lume äravedu on seotud suurte kuludega ja väikestel valdadel on seda raske teha, aga minu kodutänav Orissaares on lund nii täis (kui tänav lükatakse lahti, siis variseb lumi tagasi), et seal ei saa enam autoga liikuda,” ütles Piret Rauk, lisades, et praegu ei ole sel tänaval võimalik liikuda ka operatiivsõidukitel, kui selleks vajadus peaks tekkima.

Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär ütles, et nad on lume äraveo küsimust teenusepakkujaga juba arutanud ja vaatavad üle, kui palju valla ressursid lubavad vedu korraldada. “Kindlasti veame lund avalikelt platsidelt, kuid tänavatelt vedu on esialgu küsitav,” lausus Põlluäär. Vallavanema sõnul üritavad nad hetkel teid laiendada ja kindlasti üle vaadata kitsamad tänavad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)